Artikelen, podcasts en video's over persoonlijke ontwikkeling

Artikelen, podcasts en video's over persoonlijke ontwikkeling

De Triunify Kennisbank bestaat uit een grote collectie van achtergrondartikelen, video's en afleveringen van de Innerlijk Leven Podcast.


Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling moeten worden geïntegreerd om echt grote resultaten te behalen. Het is onze ervaring dat deze integratie in de praktijk negen van de tien keer ontbreekt.


Speciaal daarvoor ontwikkelden wij de Triunification Matrix - maar ook al ons andere werk is gericht op de integratie van het persoonlijke en zakelijke zelf van onze klanten.


Trefwoorden:

  • Persoonlijkheid
  • Integrale psychologie
  • Groeispanningen en blokkades
  • Bewustzijn en bewustzijnsontwikkeling
Wat is Persoonlijke Ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling gaat over positief en ontwikkelingsgericht werk dat we in onszelf steken. Het is dus niet primair probleemgericht zoals therapeutisch werk en soms ook coaching dat kunnen zijn.


Persoonlijk Leiderschap: de essentie in 3 stappen

Iedereen heeft het erover, maar wat is het nu eigenlijk? Persoonlijk leiderschap is een wat gedevalueerde term voor iets heel wezenlijks: het leven van een goed en vervullend leven en het realiseren van je belangrijkste doelen en ambities.


Wat is manifesteren? Betekenis, achtergrond en advies voor de praktijk

Een achtergrondartikel over de Law of Attraction (of de Wet van de Aantrekkingskracht), leren manifesteren en de vele zin en onzin die er over dit onderwerp wordt geschreven en gepubliceerd. Met eerlijke tools en adviezen voor de praktijk.


Persoonlijke groei in de Innerlijk Leven Podcast

Diverse afleveringen van de Innerlijk Leven Podcast hebben betrekking op persoonlijke ontwikkeling, integrale psychologie en bewustzijnsontwikkeling.


Een eerste belangrijk onderscheid is het bestaan van de diverse bewustzijnsgebieden in onszelf. Begrijp je dat niet goed of onderscheidt je coach of therapeut dat niet goed, gaat dat ten koste van het resultaat.


Een tweede ongelofelijk belangrijk gegeven is dat in onze ogen persoonlijke ontwikkeling niet over luxeproducten moet gaan. Juist waar het pijn doet, wringt of schuurt zit een grote potentie verstopt.


De bekende psychoanalyticus Carl Jung refereerde wel aan onze schaduw, en daarmee doelde hij op de dingen die wij zelf niet bewust 'door hebben'. Meer over het werken met je schaduw kom je tegen in de onderstaande podcast-aflevering:


Kom in contact!

Spreekt ons werk jou aan en wil jij een grote ontwikkeling op persoonlijk vlak doormaken? Dan is Unblock Your Ambitions vermoedelijk het meest fundamentele dat je kunt doen voor groei op alle gebieden van je leven. Voel je welkom om met ons in contact te komen.