In de podcast van Marieke Pijler, businesscoach in Rotterdam

In de podcast van Marieke Pijler, businesscoach in Rotterdam

Dirk Jan Versluis te gast in de podcast van businesscoach en merkstrateeg Marieke Pijler (Premium Business) over liefde in je bedrijf en je ondernemerschap en hoe dat samenhangt met succes.


Met als belangrijkste onderwerpen:

- Wat is liefdesenergie, en hoe kun je dat operationaliseren zonder vaagheid?

- Waarom is liefde zo'n sleutelfactor in bedrijfsgroei en ondernemerschap?

- Welke psychologische achtergronden zijn hierbij belangrijk?


Businesscoach met een hekel aan businesscoaches

Marieke Pijler noemt zichzelf de Queen van het Positioneren en gebruikt kleurige foto’s om haar mooie rode krullen te laten zien aan haar volgers, een doelgroep van coaches, consultants en ondernemers op zoek naar grotere groei. Toch heeft ze naar eigen zeggen een hekel aan businesscoaches vanwege haar eigen ervaringen met het manipulatieve aspect dat aanwezig is in deze markt.


Ik ontmoette Marieke tijdens een retraite en dat leidde later tot leuke uitwisseling en gesprekken. Najaar ’22 nodigde ze me uit om in haar podcast een spontaan gesprek te hebben over wat haar bezighield: liefde en kracht als forces in je onderneming.


Heb je interesse in psychologische aspecten van ondernemerschap, is deze aflevering wellicht interessant voor jou.


Meer over businesscoaching en ondernemerschap?

Hoewel onze focus niet ligt op businesscoaching, ondernemerscoaching of zakelijke advisering werken wij veel met grote en kleine ondernemers, en hebben ook consultants en coaches in onze klantenkring.


Het sterkt ons in de overtuiging dat innerlijk werk voor ondernemers ongelofelijk belangrijk is, niet alleen voor hun persoonlijke functioneren maar ook rechtstreeks verband houdend met hun zakelijke resultaten.


Meer inspiratie daarover kun je vinden in het volgende artikel over businesscoaching (Business coaching en de bezielde psychologie van ondernemerschap) en in de onderstaande aflevering van de Innerlijk Leven Podcast.