Bericht voor leiders en ondernemers met trauma's

Bericht voor leiders en ondernemers met trauma's


DIRK JAN VERSLUIS


Trauma heeft meer met je leiderschap te maken dan je denkt


Je wordt doodgegooid met leiderschapsprogramma’s en dure trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.


Het ene nog mooier dan het andere.


Persoonlijk leiderschap doet het ook goed: elke directeur of bestuurder voelt tenslotte wel dat het niet alleen gaat om wat je DOET, maar vooral om wie je BENT.


Maar er is ook een probleem: de meest chique cursussen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling gaan zelden over kwetsbare, pijnlijke en schaamtevolle onderwerpen.


Of geloof jij dat de meest creatieve en krachtige ondernemers, en de meest getalenteerde en succesvolle leiders geen last hebben van trauma’s, persoonlijke crisis en diepgewortelde innerlijke worstelingen?


Precies.


En als je die niet oplost, zul je in je leiderschap en je ondernemerschap nooit het hoogst mogelijke niveau aantikken.


Je lichaam en geest zijn niet vrij.

Je hebt talloze blokkades die je zelf niet eens in de gaten hebt.

Je echte power staat niet aan.

Je bent reactief.

Je magnetiseert niet.


Dit kan ook anders!


Door vrij te worden van trauma’s, gebrokenheid en destructieve patronen kun je eindeloos veel meer uit jezelf halen, en kun je je allergrootste persoonlijke worstelingen transformeren tot de echte superpowers voor je leven, je leiderschap en je zakelijke resultaten.


Het is wel belangrijk dat je het diepgaand aanpakt en niet alleen in puppy-cursus achtige gedragstrainingen blijft steken.


Of eindeloos praten over mindsets.


Het diepe brein trekt zich niks van je rationele gedoe aan.


Een paar sessies coaching, of een zoveelste avondcursus mindfulness of communiceren gaat je ook niet redden: de follow-up ontbreekt en binnen drie maanden is de progressie alweer verdampt.


Wat echt nodig is, is dat je stopt met halve oplossingen en jezelf volledig durft te FACEN. Je moet gebruik maken van een aanpak die je niet alleen diepgaand inzicht geeft, maar ook de dingen aan het licht brengt die je zelf niet in de gaten hebt en - het allerbelangrijkste - de power heeft om al deze dingen van binnenuit te veranderen. Diepgaand, grondig, en met blijvend resultaat op alle levensgebieden.


En dat is precies wat wij doen. Als psycholoog en coach heb ik jarenlang met succesvolle ondernemers, leiders en artiesten gewerkt die als grootste blind spot juist deze super persoonlijke thematiek met zich meedroegen. Door de nieuwste methodes te gebruiken in een allesomvattend format, behalen onze klanten grensverleggende resultaten (en dat komt niet door onze trucjes, ze doen het uiteindelijk helemaal zelf en dat is fantastisch om te zien).


Jouw patronen doorbreken!


Ben jij een ondernemer, leider of bestuurder en herken jij je in het bovenstaande?

Kom dan met ons in gesprek!


In dat gesprek krijg je een geweldig advies over waar in jouw situatie de grootste mogelijkheden liggen, en hoe je deze kunt gaan verzilveren. Juist ook wanneer je al van alles aan je persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt of tig coaches en therapeuten hebt bezocht.


Het gesprek is kosteloos en vrijblijvend en we gaan je niks verkopen, want we weten dat de allerbeste inhoud zichzelf verkoopt.


We kijken er naar uit om je te spreken!