Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Triunify
BOEK EEN STRATEGIESESSIE

“You cannot learn a man anything. You can only help him find it within himself.” - Galileo

Wij zijn Dirk Jan en Anne Marie Versluis, we zijn getrouwd en hebben samen drie jonge kinderen. Ons levensverhaal gaat over het vinden van vrijheid, authenticiteit en vooral liefde. Aanvankelijk hadden we verschillende carrières, maar Brainspotting bracht ons samen en sinds een paar jaar werken we samen.

We merken al jarenlang dat onze klanten vastlopen met dingen die ze zelf niet snappen, het vertrouwen verliezen in hulpverlening of coaching, en eigenlijk nooit de kans krijgen om een echte relatie te ontwikkelen met de enorme kracht en de eindeloze mogelijkheden die ze in zich dragen.

En dat raakt ons, omdat we uit eigen ervaring weten hoe het is om vast te zitten in jezelf, in beperkende systemen en in therapeutische methodieken die mensen eerder kleiner maken dan groter.

Wij hebben een diep vertrouwen in jouw mogelijkheden, en helpen je graag om vrij te worden en grootse doorbraken met jezelf te bereiken, zowel op persoonlijk vlak als in je leiderschap en je professionele functioneren

ONZE METHODES:

 • ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY (ACT)

 • BRAINSPOTTING

 • EMDR

 • FLASH 2.0

 • SOMATIC ARCHEOLOGY

 • SELF-COMPASSION TRAINING

 • RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY (RTT)

 • EMOTIONAL FREEDOM TECHNIQUES (EFT)

 • ESOTERISCHE HEALING EN PSYCHOLOGIE

 • TRIUNIFY-THREE®

 • INTERNAL FAMILY SYSTEMS (IFS)

 • COURTS OF HEAVEN (SPIRITUELE BINDINGEN BIJ TRAUMA)

Dirk Jan Versluis

Dirk Jan Versluis (MM, MSc) is NIP-geregistreerd psycholoog met jarenlange ervaring in eerstelijnszorg, sociale psychiatrie, verslavingszorg en klinische traumabehandeling. Paste als kind al niet zo in het systeem, en het zou kunnen dat hij daarom vroegtijdig uit het ggz-wereldje is vertrokken en het ruime sop koos (wat hem soms de kwalificatie ‘alternatief genezer’ opleverde). Wordt vaak ‘DJ’ genoemd maar is eigenlijk professioneel opgeleid als musicus en houdt het meest van Bach (van wie hij alle orgelwerken uitvoert). Deed jarenlang pionierswerk met Brainspotting 1-op-1 en in groepen, heeft veel reguliere psychologische opleiding ontvangen maar is ook opgeleid en ervaren in energetisch werk, hypnotherapie en lichaamsgerichte benaderingen. Hij werkt sinds jaren met toppers uit muziek, sport en bedrijfsleven, werkt op kleine schaal met slachtoffers van geweldsmisdrijven en verzorgt regelmatig lezingen en trainingen. Dirk Jan leest en mediteert veel*, gaat graag de polder in met zijn kinderen en houdt van Russische gevechtskunst.

Dirk Jan Versluis

Anne-Marie Versluis is eerst en vooral moeder van twee zoons en een dochter. Heeft zelf een familiegeschiedenis met trauma op het gebied van liefde en hechting en weet van binnenuit hoe het is om daarvan vrij te worden. Heeft oorspronkelijk een financiële achtergrond, maar het bloed kruipt waar het niet gaan (en the rest is history). Leerde Brainspotting o.a. bij David Grand en Marie-José Boon en is internationaal geregistreerd als Brainspotting Practitioner. Is tevens Luisterkindwerker, bekwaamde zich in ACT (Russ Harris), Zelfcompassie (David Dewulf) en transgenerationeel trauma (Ruby Gibson). Heeft een eigen klantenkring, geeft trainingen alleen en samen met Dirk Jan en mediteert graag.*

*Denk je op basis hiervan dat wij ‘zen’ zijn: we hebben kinderen ;-)

Zowel Anne-Marie als Dirk Jan zijn christenen en laten zich inspireren door christelijke principes in hun werk. Ze volgen voortdurend opleidingen en coaching bij mensen in binnen- en buitenland die hen scherp houden, spiegelen en inspireren. Alle methodes die ze zelf toepassen hebben ze zelf uitvoerig ondergaan (tot op de dag van vandaag).