Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Leiderschaps-training en executive coaching

Krachtig leiderschap vanuit de ziel. Met fundamentele psychologische achtergronden en een transformatieve uitwerking op je mensen en je bedrijf (of organisatie).

Wees de beste leider die je kunt zijn

Om een goede leider te zijn moet je eerst kunnen leidinggeven aan jezelf. Dat begint aan de binnenkant, en breidt zich steeds verder uit naar buiten.

Zweverig? Allerminst! Wel noodzakelijk. Alles wat je als leider niet zelf in de smiezen hebt, zullen je mensen je moeiteloos gaan voorschoten (‘spiegelen’, noemen we dat zo mooi, maar het is over het algemeen allesbehalve een pretje).

VOORBEELDEN VAN LEIDERSCHAPSVRAGEN:

  • Stevigheid en uitstraling ontwikkeling

  • De rust hebben om niet reactief te zijn

  • Veiligheid en vertrouwen stimuleren

  • De poppetjes op de juiste plaats zetten

    • Menselijk potentieel benutten

    • Psychologische ondergrond ontwikkelen

    • Specifieke leiderschap-KPI’s verbeteren

    • Omgaan met energielekken en destructiviteit

Dirk Jan Versluis

Tastbaar en meetbaar resultaat

Leiderschapsexpert Marshall Goldsmith ontwikkelde met Stakeholder-Centered Coaching (MGSCC) een methodiek om leiderschapsgedrag en samenwerkingscultuur te veranderen, meetbaar, en zelfs op basis van no cure no pay. Het werkt als een trein, maar blijft als je niet uitkijkt ook een beetje aan de buitenkant hangen omdat het met name gedragsgericht is.

In Triunify’s Inner Leadership gebruiken we dus niet alleen het meetbare stukje van Marshall Goldsmith, maar voegen we een grote mate van innerlijke ontwikkeling en diepgaande psychologische achtergrondkennis toe. Zodat je niet alleen een betere leiders maar ook een rijker mens wordt.

‘You cannot learn a man anything.
You can only help him find it within himself.’

(Galileo)

De noodzaak van innerlijke ontwikkeling in leiderschapstraining

Soms zijn leiderschapstrainingen plat en zakelijk, om aan de behoefte van nuchterheid en tastbaarheid tegemoet te komen. De vorm van een ‘training’ wordt ook nogal eens een kruising tussen een schoolklas en een puppy-cursus: heel veel uitleg, en heel veel rollenspelletjes en vaardigheden oefenen.

Innerlijke ontwikkeling is geen luxeproduct: het is glashard noodzakelijk. Waarom? Omdat alle leiderschap in essentie bewustzijnswerk is.

Leiders hebben dus bewustzijnsontwikkeling nodig, en dat kun je alleen maar van binnen naar buiten. Wij hebben trouwens onze maniertjes om dit gestructureerd en tastbaar aan te pakken (zodat je niet verzuipt in de vaagheid).

Dirk Jan Versluis

'Ik heb anders leren zien.'

Directeur energiebedrijf

'De kennis die ik bij jullie heb opgedaan heeft mij echt veranderd. Ook niet onbelangrijk: ik krijg dat nog regelmatig te horen van mijn collega-bestuurders.'

Directeur scholengemeenschap

Coach in de regio Gouda, Utrecht en Rotterdam

Speciaal voor no-nonsense ondernemers

Wij werken veel met ondernemers uit de bouw- en metaalsector. Uitstekende vakmensen die in de regel weinig leiderschapstraining genoten hebben en weinig feeling hebben met politiek en vergadercultuur.

Rechtdoorzee vinden wij enorm prettig. Het geeft ons veel plezier om hen op een krachtige en masculiene manier te helpen ontdekken hoe groot hun geestelijke vermogens zijn en hoeveel ongerealiseerd potentieel er in hun mensen los te maken valt.

Meer lezen over de ontwikkeling van je leiderschap?

Leiderschapstraining met De Zeven Pijlers

Leiderschapstraining met De Zeven Pijlers

Het boek De zeven pijlers van krachtige innerlijke ontwikkeling biedt zeven overkoepelende thema's waarmee je met een integrale blik naar persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling kunt kijken: Foundation, Creative Force, Feelings, Heart, Truth, Insight en Inspiration. In dit artikel lees je hoe!

De kracht van stilte benutten: de kunst van het niet reageren

De kracht van stilte benutten: de kunst van het niet reageren

Stilte heeft het vermogen om ruimte te creëren, aandacht af te dwingen en diepe reflectie mogelijk te maken.

Feedforward en feedback

Feedforward, feed-up en feedback: uitleg en tips voor de praktijk

Feedforward is een door Marshall Goldsmith bedachte term voor toekomstgerichte feedback-processen en de daarbij horende vraagstellingen en technieken.