Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

EN

ZO WORDT TRAUMA EEN VOEDINGSBODEM VOOR GROOT SUCCES


De #1 specialist in de integrale psychologie van trauma, leiderschap en topprestaties.


Voor ondernemers, directeuren en bestuurders die hun leiderschap en zakelijke resultaten naar een significant hoger niveau willen brengen - maar vastlopen met zichzelf, hun wonden en hun blokkades.


BOEK JE STRATEGIEGESPREK

Zet levenslange trauma's en emotionele littekens snel om naar je grootste kracht - zonder uitzichtloze trajecten en nodeloos therapeutisch breekwerk.

POWER

De kracht, de ervaring en de technieken voor een doorbraak op alle fronten.

DIEPGANG

Wij hebben oog voor de ziel, en we beginnen waar mainstream-therapie ophoudt.

GROOT RESULTAAT

Life-changing voor je leven, je ontwikkeling en je zakelijke resultaten.

Anne-Marie Versluis

Ontdek je ongekende zielsvermogens in toonaangevende programma's voor leiders en topondernemers.

Onze klanten zijn grote en kleine ondernemers, directeuren en bestuurders uit voornamelijk het bedrijfsleven maar ook onderwijs en overheid.


Uitwendig zijn ze vaak succesvol en spat de potentie er vanaf - inwendig worstelen ze met de sporen van trauma, gebrokenheid en destructieve patronen.

Neem de volle regie over je leiderschap, resultaten, performance en leid je mooiste leven ooit.

  • Heel de traumasporen, wonden en littekens die je leven beheersen (met een aanpak die begint waar de meeste mainstream-psychologie en coaching ophouden)

  • Doorbreek de blokkades die jouw grootste geluk en succes in de weg staan (met een grondige analyse die alles in perspectief brengt - en met grensverleggende technieken die elk proces versnellen)

  • Vind het pad dat leidt tot het nalaten van een legacy (te groot denken bestaat niet, te klein denken wel - het vraagt een unieke aanpak om je innerlijke ambities te kunnen materialiseren)

  • Vergroot je zelfkennis, mensenkennis en emotionele intelligentie (onbetaalbaar voor leiders die de essentie van hun mensen willen raken en daarbij wijsheid en sensitiviteit nodig hebben)

  • Supercharge je performance op je meest belangrijke zakelijke KPI's (echt waar, het therapeutische aspect en de zakelijke output en KPI's kunnen volledig worden geïntegreerd - we vertellen je graag alles over de Triunification Matrix)

  • Groei in de innerlijke kracht die jou de geboren leider en creator maakt die je wezenlijk al bent (we hebben een broertje dood aan opgelegde veranderingen: echte groei komt van binnenuit - en stopt nooit meer)

WERK MET ONS

‘De trauma’s die ik nog vasthield zijn in die tweedaagse in duizend stukjes uiteengevallen! Het is echt ongelofelijk hoeveel power en energie ik ervoor heb teruggekregen.’

HR-ondernemer, meldde zich met relationele trauma's die haar zelfvertrouwen en carrière schaadden.

‘Door mijn werk met Dirk Jan is niet alleen mijn hinderlijke gezondheidsprobleem opgelost, maar is ook mijn levenskwaliteit enorm verbeterd en ben ik echt een andere leider geworden dan ik de afgelopen tien jaar geweest ben. Wat het betekent voor mijn resultaten en onder de streep voor de vervulling die het geeft, is met geen pen te beschrijven.’

Directeur vastgoedbedrijf, meldde zich met slaapproblemen en onverklaarde gezondheidsklachten

‘Ik leer dingen die ik nog nooit gehoord heb en die mij echt helpen om te zien hoe ‘de dingen werken’. Dat is super inspirerend en heeft mijn emotionele intelligentie - om het eens populair te zeggen - enorm vergroot. Ik ben daarmee een veel betere leider geworden en mijn mensen geven dat ook terug.’

Bestuurder onderwijsinstelling, overspannen geraakt in op menselijk vlak veeleisende organisatie

Dirk Jan Versluis

Hi! Wij zijn Dirk Jan en Anne-Marie Versluis.

Trauma heeft ons hart.

En dat is niet alleen omdat de sporen van gebrokenheid en trauma als een kankergezwel door mensenlevens, families en generaties lopen - tot in het bedrijfsleven aan toe.

Het is ook niet omdat het nog altijd ongezien voortwoekert op plaatsen waar het daglicht niet binnentreedt, en daarom talloze mensen gevangen houdt - persoonlijk en zakelijk.

Het is vooral omdat de krassen op je ziel een unieke potentie in zich dragen.

Ze raken je namelijk niet alleen in de essentie van je bestaan, ze kunnen je ook op onvergelijkbare wijze in contact brengen met je diepste zelf en de kracht van je ziel.

Leiders en ondernemers die hun ketenen afwerpen en hun wonden helen zijn bronnen van wijsheid, kracht en diep inzicht die een enorme uitstraling hebben op hun omgeving, hun mensen en hun markt.

Wij geloven dat deze tijd veel van zulke leiders nodig heeft.

MEER OVERONS

Lees ons e-book over leiderschap en trauma

Met 7 onmisbare sleutels die je bijna nergens tegenkomt, maar die van essentieel belang zijn om trauma, littekens en blokkades te kunnen transformeren tot voedingsbodem voor persoonlijk en zakelijk succes. Speciaal geschreven voor de doelgroep van ondernemers, directeuren en bestuurders (met oog voor hun specifieke uitdagingen).

GRATIS DOWNLOADEN

Beluister de Innerlijk Leven Podcast

Elke week een nieuwe aflevering, met inspirerende content over de integrale psychologie van trauma, leiderschap en persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

You cannot learn a man anything. You can only help him find it within himself.

GALILEO

Voor ondernemer en leiders met trauma's

Trauma bij leiders en ondernemers

Eén van de meest beluisterde afleveringen van de Innerlijk Leven Podcast, en essentieel voor bijna al onze klanten.

Groeivoer voor Ondernemers Podcast

Te gast bij de Groeivoer voor Ondernemers Podcast

Dirk Jan in gesprek met Gerhard te Velde, host van de Groeivoer voor Ondernemers Podcast (BNR Dutch Podcast Award 2020).

Marieke Pijler Podcast

Met Marieke Pijler over Liefdesenergie in je bedrijf

Dirk Jan in gesprek met Marieke Pijler, specialist in Premium Positioneren. Het onderwerp: Liefdesenergie in je bedrijf.