Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

English

LEIDERSCHAP EN TRAUMA

Transformeer levenslange worstelingen en emotionele littekens tot je grootste krachtbronnen - zonder uitzichtloze trajecten en nodeloos therapeutisch breekwerk.

Ontdek je ongekende zielsvermogens in toonaangevende programma's voor leiders en topondernemers. Neem de volle regie over je leiderschap, resultaten, performance en leid je mooiste leven ooit.

BOEK EEN STRATEGIEGESPREK

Kracht, diepgang en resultaat voor het leven

Start hier voor therapeutisch werk, leiderschapscoaching en innerlijke ontwikkeling die begint waar de meeste praatsessies, mindset-coaching en gedragstherapie stoppen.

TOTAALPAKKET

Unblock Your Ambitions

Met recht levensveranderende resultaten voor je persoonlijke leven, je innerlijke ontwikkeling, je leiderschap en je zakelijke resultaten.

LEES MEER

KORTDUREND

Triunification Matrix®

Een blauwdruk van je persoonlijke en zakelijke functioneren - in een paar uur tijd, met grote diepgang en richtinggevende adviezen.

LEES MEER

Beluister de Innerlijk Leven Podcast

Psychologische podcast met waardevolle content over innerlijke ontwikkeling, leiderschap en ondernemerschap.

Dirk Jan Versluis

Brainspotting, coaching en integrale psychologie

Wij zijn Dirk Jan en Anne-Marie Versluis, psycholoog, coach (NIP, NOBCO) en allebei internationaal gecertificeerd Brainspotting Practitioner.

Onze klanten zijn grote en kleine ondernemers, directeuren en bestuurders uit voornamelijk het bedrijfsleven maar ook onderwijs en overheid. Uitwendig zijn ze vaak succesvol en spat de potentie er vanaf - inwendig worstelen ze met de sporen van trauma, gebrokenheid en destructieve patronen.

Expertise o.a.: Brainspotting, ACT, EMDR, RTT, Stakeholder-Centered Coaching.

MEER OVER ONS

25.000+

UUR ERVARING

12+

METHODES/MODELLEN

14.000

BRAINSPOTTING-SESSIES

12.000+

PODCAST LUISTERAARS

Voor mij is het leven voor het eerst een feest en kan ik een vrede ervaren in mijn leven die ieder idee te boven gaat. Dit is aan de unieke methode te danken waar Dirk Jan mee werkt maar ook aan de kracht die ik daaruit geput heb. Het vertrouwen dat ik gekregen heb dat ik niet een getraumatiseerde ben maar iemand die zijn eigen keuzes kan maken, juist ook in het verwerken van dit trauma.’

EIGENAAR VASTGOEDBEDRIJF

‘Wat Dirk Jan typeert is wat mij betreft zijn liefdevolle en warme aanpak, waarbij er echt contact is van mens tot mens, er geen afstand gecreëerd wordt en er daardoor een persoonlijk en diepgaand contact ontstaat. Daarin mocht mijn proces ontstaan en zich ontwikkelen, zonder dat er een protocol gevolgd moest worden. Al na enkele maanden had ik het gevoel verder te zijn gekomen dan 5 jaar in de reguliere zorg.’

KLANT MET GENEESKUNDIG BEROEP

Dirk Jan Versluis Groeivoer voor Ondernemers

Te gast bij Groeivoer voor Ondernemers

Dirk Jan te gast bij Gerhard te Velde, host van de Groeivoer voor Ondernemers Podcast (BNR Dutch Podcast Award 2020). Over psychologen, coaches en kwakzalvers.

Dirk Jan Versluis bij Marieke Pijler Podcast

Te gast bij de Marieke Pijler Podcast

Dirk Jan te gast in de podcast van Marieke Pijler, businesscoach, merkstrateeg en Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019. Over liefdesenergie in je bedrijf.

Lincoln in Fractured op MT/Sprout.

Lincoln en Wittgenstein in 'Fractured'

Een artikel op MT/Sprout over het emerging field van leiderschap en trauma - met het geweldige boek van Matthew Parris over getraumatiseerde groten der aarde als intro.