Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

GRATIS WEBINAr

Hoe kunnen traumasporen en levenslange persoonlijke worstelingen een voedingsbodem worden voor leiderschap en succes?Dit webinar is speciaal bestemd voor ambitieuze leiders en ondernemers die uitwendig succesvol zijn, maar op innerlijk vlak worstelen met trauma, gebrokenheid en destructieve patronen.

Gratis webinar


What doesn't kill you makes you stronger.


Grote impact in een mensenleven kan het beste in je naar boven kan halen. Veel van onze klanten zijn succesvol geworden ondanks trauma's, persoonlijke worstelingen en emotionele littekens.


Wij zien echter vaak dat de aanvankelijke overlevingskracht je wel van A naar B helpt, maar onvoldoende is om die laatste 20% van je potentieel te ontwikkelen.

Verlang jij ernaar dat die overlevingskracht ook echt levenskracht wordt, en wil je deze op zo'n manier inzetten dat je niet alleen gezonder en gelukkiger wordt maar ook je leiderschap en je zakelijke resultaten naar een hoger plan brengt?

Dan is dit webinar een uitstekende start! Je krijgt belangrijke ideeën over hoe je het bovenstaande kunt realiseren, wat de achtergronden hierbij zijn en wat je vooral wel en niet moet doen.


PS: Veel onderweg en liever een geluidsopname? Krijg je erbij!

Gratis webinar

DIT GA JE LEREN:

  • Hoe veel succesvolle zakenmensen hun prestaties bouwen op de brokstukken van gebrokenheid en trauma;

  • Waarom deze modus op een zeker moment failliet is (en wat dan WEL nodig is);

  • Hoe emotionele trauma’s specifiek verbonden zijn met je zakelijke prestaties / KPI's;

  • Wat ECHT nodig is voor life-changing resultaten.