Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS EN LEIDERS

Lees hoe trauma, littekens en blokkades kunnen transformeren tot voedingsbodem voor persoonlijke groei en zakelijk succes.

Superpowers e-book

Download 'm voor belangrijke lessen en inzichten die je (in onze ervaring, tenminste) nergens tegenkomt en die een enorme invloed kunnen hebben op je leven en je ontwikkeling op alle fronten:

  • VIER ONMISBARE SLEUTELS om te begrijpen waarom trauma niet alleen relevant is voor je geluk en je gezondheid, maar ook voor je persoonlijke groei en je prestaties als leider of als ondernemer.

  • DRIE UNIVERSELE PRINCIPES die je helpen om de rode draad in jouw persoonlijke leven meteen te pakken (waar je vervolgens mee aan de slag kunt, natuurlijk).

  • WAT JE WEL EN NIET MOET DOEN wanneer je zo'n grote transformatie wilt bereiken (tipje van de sluier: onze klanten vertellen ons altijd heel goed wat er allemaal NIET gewerkt heeft).

We willen niks van je, behalve inspireren. We sturen dus geen commerciƫle aanbiedingen Wees gerust: we gaan netjes met je gegevens om en sturen geen commerciƫle aanbiedingen. Elke week krijg je op maandagochtend een vrolijke mail met de nieuwste podcastaflevering, vaak aangevuld met tips, links en inspiratie. In het uiterst onwaarschijnlijke geval dat je het niks vindt kun je gemakkelijk afmelden.