Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Triunify
BOEK EEN STRATEGIESESSIE

OVER ONS

TRIUNIFY

Vanuit het bedrijf Triunify Nederland helpen wij ondernemers, leiders, managers en bestuurders om persoonlijke blokkades te overwinnen en alles uit zichzelf en hun bedrijf te halen.

Daarbij maken we gebruik van een unieke, grensverleggende methode om mentale en emotionele blokkades te overwinnen, stressgerelateerde en traumagerelateerde klachten te overkomen en te groeien in bewustzijn, persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

WHAT'S IN A NAME

De naamgeving van Triunify® heeft alles te maken met waar de methode inhoudelijk voor staat. Je kunt er meteen de getallen 3 en 1 in herkennen, maar ook 'triune' en 'unify'.
Deze concepten komen op - hoe kan het ook anders - drie manieren tot uitdrukking in de manier waarop wij onze klanten helpen.

TRIUNIFY

Onze focus op gezondheid, bewustzijnsontwikkeling en zakelijke prestaties

TRIUNIFY

Onze visie op de spirituele, fysieke en bezielde aspecten van mens en bedrijf

TRIUNIFY

Ons gebruik van ‘awareness triangles’ (driehoeken) om blokkades te overwinnen

TRIUNIFY - Het bedrijf

OVER ONS BEDRIJF

Triunify Nederland biedt high-end trainingsprogramma's aan voor leiders, ondernemers en CEO's. Daarnaast bestaan er incompany-trainingen voor teams en zijn er in 2021 en '22 verschillende groepsprogramma’s actief voor langdurige gezondheidsproblemen en traumagerelateerde klachten.

De diverse trainingen worden gegeven door Dirk Jan en Anne-Marie Versluis, in voorkomende gevallen samenwerkend met collega's met een ander specialisme.

Over TRIUNIFY

ONZE VISIE

De visie van Triunify is dat alle mentale en emotionele blokkades die mensen ervaren te herleiden zijn tot innerlijke conflicten. Deze conflicten komen tot uitdrukking in de denkwereld en het gevoelsleven van mensen en laten zeker in het geval van intense emoties en traumagerelateerde klachten ook op lichamelijk niveau hun sporen na. Soms spelen ze boven, soms ook deels onder de waterspiegel.

Innerlijke conflicten en spanningsvelden hebben we allemaal. Het onderdrukken ervan kost veel energie, en het belemmert onze vrijheid om ongehinderd te kunnen leven, functioneren en presteren.

Triunify helpt deze spanningen en conflicten op een krachtige en duurzame manier te overwinnen. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor het gefocuste gebruik van awareness triangles (aandachtsdriehoeken).

Hoewel deze Triunify-THREE (Triangular Healing Release & Expansion Exercises) op zichzelf een nieuwe en unieke therapeutische aanpak vormen, is Triunify niet in de eerste plaats een 'nieuwe therapie'. Het is veeleer een trainingsprogramma dat een totaalpakket biedt aan inspirerende live-events, diepgaande kennis en inzichten en effectieve technieken en toepassingen om levensveranderende resultaten te behalen voor gezondheid, levenskwaliteit, leiderschap en persoonlijke effectiviteit.

© 2021 TRIUNIFY NEDERLAND