Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

UNBLOCK YOUR AMBITIONS

GRENSVERLEGGEND PROGRAMMA OM JE MEEST HARDNEKKIGE BLOKKADES TE OVERWINNEN, JE GEZONDHEID EN LEVENSGELUK TE VERGROTEN EN JE LEIDERSCHAP EN ONDERNEMERSCHAP NAAR HET HOOGST MOGELIJKE NIVEAU TE BRENGEN.

BEN JIJ EEN KRACHTIGE EN AMBITIEUZE ONDERNEMER, LEIDER OF CEO?

 • Heb je grote ambities, maar sta je je eigen groei en succes in de weg?

 • Ben je uit evenwicht geraakt door ingrijpende gebeurtenissen in je leven of werk, en wil je graag weer in je kracht staan?

 • Heb je een burn-out of mentale klachten ontwikkeld en wil je niet alleen weer de oude worden, maar liefst een betere versie van jezelf (zodat het allemaal niet voor niks was)?

 • Heb je het gevoel - als je eerlijk bent - dat er niet uitkomt wat erin zit, maar weet je niet hoe je dit potentieel kunt aanboren? (en mis je daardoor de uitdaging en bezieling waarnaar je wel verlangt?)

Veel succesvolle ondernemers en directeurs worstelen met dit soort vraagstukken. Ze zijn ambitieus maar ervaren blokkades die hun in de weg staan. Hierdoor komen hun plannen niet van de grond, verzanden hun ambities en vervliegen hun dromen.  

Ze lopen ergens onderweg vast en missen dan de kennis en vaardigheden om hun mentale en persoonlijke blokkades op te lossen.  

Ik zie in de praktijk dat ze vaak op zoek gaan naar een concrete en resultaatgerichte aanpak, maar er is zoveel aanbod op de markt dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Met hun power en intelligentie zijn ze menig coach te vlug af, en week in week uit praatsessies met een therapeut past ook niet goed.

De gevolgen hiervan laten zich niet altijd meteen voelen, maar spelen onderhuids een grote rol. De meeste van deze ondernemers zijn namelijk veel minder effectief en minder succesvol dan ze zouden kunnen zijn. Ook missen ze de voldoening en inspiratie waarnaar ze verlangen, halen dag in dag uit niet eruit wat erin zit, en bouwen allerlei blokkades en energielekken op die als een sluipmoordenaar hun gezondheid en levenskwaliteit ondermijnen. 

De meeste mensen die ik spreek komen hier pas achter wanneer ze op een of andere manier in een persoonlijke of zakelijke crisis terechtkomen, of wanneer ze vastlopen met hardnekkige (en dan vaak ook langdurige) gezondheidsproblemen.

DIT HOEFT NIET ZO TE ZIJN!

Het is namelijk goed mogelijk om tegelijkertijd je verlangens en ambities te gaan verwezenlijken, tot je recht te komen in wie je bent en wat je missie is en ook je meest hardnekkige blokkades te doorbreken. Zodat je een meer effectief en succesvol wordt als ondernemer en als bestuurder.


En last but not least: dit alles kan ook nog eens op een directe en concrete manier, met veel impact en resultaat in relatief weinig tijd.

Unblock Your Ambitions

PRECIES HIERVOOR IS HET PROGRAMMA UNBLOCK YOUR AMBITIONS™ ONTWIKKELD!

Het is een high-end, grensverleggend programma voor ambitieuze ondernemers en directeurs waarin ik je persoonlijk ga helpen om je mentale en emotionele blokkades te doorbreken, je gezondheid en levensenergie te vergroten en je zakelijke functioneren en resultaten naar een hoger plan te tillen. 

In het programma gebruiken we revolutionaire nieuwe therapiemethoden die in Nederland nog maar mondjesmaat worden toegepast en waarmee ik al jaren pionierswerk doe. Zelfs na een enkele losse sessie zijn mensen vaak verbaasd over de power en het resultaat, maar in dit programma zijn ze op de meest krachtige en effectieve manier samengebracht (een Europese primeur). Gecombineerd met waardevolle kennismodules over psychologie, leiderschap en bewustzijn en voortdurend begeleid met individuele coaching kun je belangwekkende resultaten bereiken in relatief weinig tijd.

Deze aanpak heeft reeds honderden klanten geholpen. Sommigen hadden al veel aan hun persoonlijke ontwikkeling gewerkt, anderen hadden koudwatervrees voor wat ze 'soft gedoe' noemden. Met behulp van Brainspotting, RTT en Triunify-THREE® hebben zij rust en kracht gevonden, zetten ze grote stappen in hun leven en bedrijf en zijn daar trots op en dankbaar voor.

‘Ik had last van steeds terugkerende angsten die niet logisch waren te bestrijden, maar wel mijn dagelijkse functioneren enorm beperkten en zorgden dat ik met mijn bedrijf voortdurend op de handrem ging. Ik had al de nodige therapie gedaan, en twijfelde of dit dan anders zou zijn. En dat was het! Vooral Brainspotting heeft enorm geholpen om uit de verkramping te komen, en alles wat daarna kwam was vooral erg boeiend en ik kan niet anders zeggen dan dat het me als mens enorm veranderd heeft.’ 


Eigenaresse winkelketen, 36
Meldde zich met angstklachten

Unblock Your Ambitions

DIT IS WAT JE GAAT LEREN EN DOEN IN HET PROGRAMMA:

 • Hoe je in 3 stappen de mentale en emotionele blokkades kunt doorbreken die jouw succes in de weg staan (en zelfs de onderliggende oorzaak kunt veranderen);

 • Hoe je met Expansion Brainspotting je diepere brein kunt inschakelen om je creativiteit en zakelijke performance naar een nieuw level te brengen (en dichter bij je drijfveren en missie te komen dan je ooit geweest bent);

 • Hoe jij jouw  mentale gezondheid en veerkracht duurzaam kunt verbeteren (en je lichamelijke fitheid trouwens ook); 

 • Hoe je intense spanningen en gevoelens kunt leren neutraliseren op eigen kracht, waardoor je veel beter met druk leert omgaan (en hoe je deze technieken altijd en overal zelf kunt toepassen);

 • Hoe je diepgaand en tijdloos inzicht krijgt in jezelf en anderen, zodat je beter kunt samenwerken, onderhandelen en leidinggeven (succesfactor nummer 1 voor directeurs en bestuurders);

 • Hoe je inzichten uit psychologie en bewustzijnswetenschappen kunt gebruiken om een brug te slaan tussen jouw persoonlijke en zakelijke functioneren;

 • Hoe je de allerbelangrijkste inzichten, vaardigheden en technieken effectief implementeert zodat ze een onderdeel van je leven worden (zodat je lichamelijk, emotioneel en ook spiritueel in balans raakt).

‘De trauma’s die ik nog vasthield zijn in die tweedaagse in duizend stukjes uiteengevallen! Het is echt ongelofelijk hoeveel power en energie ik ervoor heb teruggekregen.’

Deelnemer aan Unblock Your Ambitions, 37
Meldde zich met relationeel trauma dat haar carrière en zelfvertrouwen schaadde

Dirk Jan Versluis

WIE BEN IK?

Ik ben Dirk Jan Versluis (MM, MSc), NIP-geregistreerd psycholoog, gecertificeerd Brainspotting Practitioner en RTT therapeut. Vooral ben ik Dirk Jan (of 'DJ'), gehuwd, papa van 3 en een enorm liefhebber van verdiepende boeken en de muziek van Johann Sebastian Bach.


Herman Finkers heeft weleens geconstateerd dat psychologen vaak aan 'de verkeerde kant van de tafel' zitten. In mijn geval zit ik beslist aan de goede kant, maar het is geen geheim dat mijn eigen worstelingen met mijzelf, de wereld en allerlei bewustzijnsvragen me richting de psychologische studies trokken. Ik werkte als psycholoog in de eerstelijnszorg, de sociale psychiatrie, de intensieve verslavingszorg en in settings voor klinische traumabehandeling.


In mijn zoektocht naar wat mijn cliënten het beste en snelste kon helpen, deed ik jarenlang pionierswerk met Brainspotting en holistische psychologie. Zelf opgeleid als musicus, werd ik in mijn drukke privé-praktijk meer en meer geconsulteerd door musici, artiesten, en ook topsporters, CEO's en ondernemers. Op basis van al deze ervaringen ontwikkelde ik een eigen, vernieuwende methode, Triunify®, een unieke methode gericht op het diepgaand overwinnen van mentale en emotionele blokkades en allerlei aan trauma en innerlijk conflict gerelateerde klachten.


In deze tijd waarin alles in crisis is en transformeert, is het mijn grootste wens om veel mensen in hun kracht te zetten en bij hun diepste levensmissie te brengen.

WAT JE KRIJGT IN DIT PROGRAMMA

  Triunify

  Je start met een persoonlijk startgesprek van 2,5 uur waarin we je grootste wensen en ambities voor dit jaar in kaart brengen en tevens een persoonlijk en gedetailleerd plan van aanpak opstellen

  Triunify

  Je krijgt elk kwartaal een tweedaagse Intensive op een mooie locatie, waarin je meteen reuzenstappen kunt zetten om blokkades te doorbreken, dichtbij je ambities en drijfveren te komen en ook nog eens je inzicht en emotionele skills te ontwikkelen (dus 8 inspirerende live-dagen op jaarbasis)

  Triunify

  Je krijgt elk kwartaal een RTT-traject (een 2,5 uur durende 1-op-1 sessie met bijbehorende audio voor thuis) om een specifieke blokkade grondig op te lossen.

  Triunify

  Je hebt elke maand een 1-op-1 sessie waarin we je doelen en progressie bewaken en verder werken met wat er intussen allemaal boven gekomen is.

  Triunify

  Je krijgt een zelfkennis-module waarin je op de meest praktische en diepgaande manier je persoonlijkheid en je functioneren in kaart brengt (hier heb je nog jarenlang plezier van).

  Triunify

  BONUS

  BONUS: Je leert op een goede manier mediteren, ademhaling gebruiken, en nog veel meer waardevolle skills voor leven en werk (zodat je geen mindfulness-cursus meer hoeft te volgen!)

  Triunify

  BONUS

  Je krijgt toegang tot een besloten groepsomgeving voor deelnemers om progressie te delen en feedback te krijgen op je vragen.

'Mijn eerdere coaching was eigenlijk allemaal gebaseerd op ‘omdenken’, en daar kwam ik niet verder mee. Bij de kern komen is pittig, maar ook heel erg belonend. Vooraf had ik wat scepsis of het niet te soft zou zijn, maar ook de softe dingen blijken eigenlijk heel tastbaar. Voor het eerst zie ik hoeveel kracht de automatismen die ik van huis uit heb meegekregen nog hadden en hoezeer die mijn vrijheid beperkten. Ik leer dingen die ik nog nooit gehoord heb en die mij echt helpen om te zien hoe ‘de dingen werken’. Dat is super inspirerend en maakt een enorm verschil in hoe ik in het leven sta.’

Directrice (38) van een zorg-onderneming, meldde zich met burn-out klachten die niet voldoende reageerden op eerdere therapie en coaching.

Unblock Your Ambitions

WAT MAAKT DIT PROGRAMMA UNIEK?

In dit programma kom je in aanraking met de nieuwste grensverleggende methodes die in Nederland nog nauwelijks worden toegepast!

 • Je werkt tegelijkertijd aan je lichaam en je geest (want die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden);

 • Je gaat ook blokkades te lijf die inhoudelijk volslagen irrationeel lijken (of die je simpelweg niet onder woorden kunt brengen);

 • Je hoeft geen trucjes te leren of ‘nieuw gedrag’ te automatiseren, want alle veranderingen komen van binnenuit (je brein doet het werk voor je);

 • Je gaat niet alleen problemen oplossen maar tegelijk ook je zakelijke performance verbeteren en je bewustzijn vergroten;

 • Je raakt beter in balans en kunt je in alle relaties beter bewegen (op het werk en thuis);

 • Je pakt dingen zo grondig aan dat je het over een paar jaar niet allemaal nog eens over hoeft te doen.

KUN JE NIET WACHTEN OM DEZE DOORBRAAK MET JEZELF TE REALISEREN?

Wil jij graag je persoonlijke blokkades doorbreken, je mentale gezondheid en veerkracht vergroten en je zakelijke prestaties naar een volgend niveau brengen? En wil je graag de stappen zetten waar je later met trots en dankbaarheid op terugkijkt?


Ga dan in gesprek om te kijken of het programma past bij jou en wat je wilt bereiken. Samen brengen we je belangrijkste blokkades in kaart en maken we een plan om je ambities te gaan realiseren.

Ik kijk er naar uit om je te spreken!

Dirk Jan Versluis

GEEF JE HIER OP VOOR EEN GESPREK